ΤΕΝΙΣ

Οδυνηρός αποκλεισμός για Γουίλιαμς

Serena Williams returns a shot to Shelby Rogers during action in their WTA tennis tournament match in Nicholasville, Ky., Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Timothy D. Easley)
Serena Williams returns a shot to Shelby Rogers during action in their WTA tennis tournament match in Nicholasville, Ky., Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Timothy D. Easley) AP

Η Σέλμπι Ρότζερς ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή στην προημιτελική φάση του νεοφερμένου Top Seed Open στο Λέξινγκτον, με αντίπαλο το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, Σερένα Γουίλιαμς.

To No116 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 1-6, 6-4, 7-6(5)της 38χρονης συμπατριώτισσάς της και σημείωσε μόλις την τρίτη Top10 νίκη της καριέρας της. Όλα έδειχναν ότι θα είχαμε μια μονόπρακτη παράσταση της Σερένα Γουίλιαμς, στον αγώνα που καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω βροχής, με το Νο1 του ταμπλό να κατακτά το εναρκτήριο σετ σε 26 λεπτά.

Η συνέχεια, όμως, ήταν απρόβλεπτη και οι δύο big hitting Αμερικανίδες πρόσφεραν ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό ματς, με τη Ρότζερς να πετυχαίνει break στο 10ο game του 2ου σετ (6-4) ενώ στο καθοριστικό σετ δεν υπήρξε κανένα break, μέχρι η 27χρονη να σφραγίσει τη νίκη χάρη σε ένα λάθος της Γουίλιαμς με το backhand.

Επόμενη αντίπαλος για τη Ρότζερς στα ημιτελικά, η Ελβετή Τζιλ Τέτσμαν.

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά εξασφάλισε και η Κόρι Γκοφ που κέρδισε στον τελευταίο προημιτελικό με 4-6, 6-4, 6-1την Ονσ Ζαμπέρ.

Η 16χρονη Αμερικανίδα, Νο53 στον κόσμο, έπαιξε εντυπωσιακό τένις και ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Τυνήσια, σφραγίζοντας τον ημιτελικό κόντρα στη συμπατριώτισσά της, Τζένιφερ Μπράντι.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ