ΤΕΝΙΣ

Οδεύει προς Σεπτέμβριο και το Mutua Madrid Open

Rafael Nadal, right, of Spain embraces Novak Djokovic of Serbia at the end of their final match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Rafael Nadal, right, of Spain embraces Novak Djokovic of Serbia at the end of their final match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο διευθύνων σύμβουλος του Mutua Madrid Open, Ζεράρ Τσομπανιάν, μίλησε για την πρόθεση των διοργανωτών να διεξαχθεί φέτος το τουρνουά στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να έχει ανασταλεί η αγωνιστική δράση μέχρι τουλάχιστον τις 7 Ιουνίου, λόγω κορονοϊού, όμως οι άνθρωποι του Mutua Madrid Open δεν σκοπεύουν να αφήσουν τη χρονιά να πάει χαμένη.

Το combined τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας ήταν προγραμματισμένο για την εβδομάδα 3-10 Μαΐου, όπως είναι φυσικό όμως, έχει αναβληθεί. Αυτό σημαίνει, θεωρητικά, πως δεν θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση του 2020.

Ο διευθύνων σύμβουλος του θεσμού πάντως, Ζεράρ Τσομπανιάν, έχει διαφορετική άποψη. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι άνθρωποι του Mutua Madrid Open εξετάζουν την διεξαγωγή του τουρνουά την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου. Μια εβδομάδα δηλαδή πριν την έναρξη του Roland Garros.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένα τα πλέι-οφ ανόδου στο Group I και το Group II του Davis Cup. Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στη Λιθουανία, πιθανότατα στο TATOI Club της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε στην Equipe:

Αυτήν η ημερομηνία είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημο ακόμη, μιας και πρέπει να συμβουλευτούμε τους ανθρώπους της ΑΤΡ, όμως αυτήν είναι η μοναδική ημερομηνία που μπορούμε να κάνουμε το τουρνουά.

Θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεξαχθεί ο θεσμός φέτος στη Μαδρίτη και θα χρειαστούμε λίγες ημέρες ακόμη για να μπορέσουμε να σιγουρέψουμε την εβδομάδα. Δεν έχουμε σκοπό να μην πραγματοποιηθεί φέτος το τουρνουά”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ