ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς βάζει πλώρη για το Top-3 μέσα στο 2020!

Austria's Dominic Thiem plays a return to Stefanos Tsitsipas of Greece during their ATP World Finals singles final tennis match at the O2 arena in London, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Austria's Dominic Thiem plays a return to Stefanos Tsitsipas of Greece during their ATP World Finals singles final tennis match at the O2 arena in London, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, ανέφερε πως την επόμενη χρονιά ο 21χρονος τενίστας θα κυνηγήσει να μπει στην πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά ισχύει και με το παραπάνω. Ο πατέρας του 21χρονου τενίστα μίλησε για τον γιο του, ο οποίος κατέκτησε φέτος το ATP Finals στο Λονδίνο και ανέφερε πως το 2020 ο πρωταθλητής μας θα κυνηγήσει να μπει στην πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος της τηλεοπτικής εκπομπής "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του Open TV και μίλησε μεταξύ άλλων για τους δυο μεγάλους στόχους του στο 2020, που είναι η τριάδα και ένα καλό τουρνουά στους ΟλυμπιακούςΑγώνες του Τόκιο.

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ