ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει διπλά με τον Κούλχοφ και στα υπόλοιπα Masters του 2019

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a forehand return to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Τσιτσιπάς, AP IMAGES AP Photo/Mark Schiefelbein AP IMAGES AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε όλα τα υπόλοιπα Masters 1000 τουρνουά της χρονιάς, έχοντας στο πλάι του τον Γουέσλι Κούλχοφ.

Μετά την εξαιρετική εμπειρία που του προσέφερε το διπλό στο Μαϊάμι, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε όλα τα υπόλοιπα Masters 1000 τουρνουά της χρονιάς.

Όπως ανακοίνωσε στο Instagram, ο 20χρονος αποφάσισε να αγωνιστεί και στα επτά υπόλοιπα Masters μαζί με τον Γουέσλι Κούλχοφ, με τον οποίο ταίριαξαν και τα πήγαν σούπερ στη Φλόριντα.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους έκαναν προπονήσεις μαζί στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του Μαρτίου στο Indian Wells.

O Κούλφοχ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο46 στα διπλά και αναμένεται να ανεβεί στο Νο34, θα αγωνιστεί σε πολλά ακόμα τουρνουά, αλλά ο Τσιτσιπάς αποφάσισε να μην παίξει διπλά στα 500άρια και στα 250άρια, για να μην επιβαρύνει περισσότερο το σώμα του.

Τα Masters που απομένουν γι' αυτή τη χρονιά:

Monte-Carlo Masters (15-21 Απριλίου)

Madrid Open (6-12 Μαΐου)

BNL Internazionali d' Italia (13-19 Μαΐου)

Rogers Cup (5-11 Αυγούστου)

Cincinnati Masters (12-18 Aυγούστου)

Shanghai Masters (7-13 Οκτωβρίου)

Paris Masters (28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου)

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ