ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς προσπαθεί να μιλήσει ρώσικα

ΜΑΣΣΑΛΙΑ / OPEN 13 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ICON SPORT / EUROKINISSI)
ΜΑΣΣΑΛΙΑ / OPEN 13 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ICON SPORT / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά του, τις τελευταίες ημέρες όπου βρίσκεται στην πατρίδα. Προσπάθησε να μιλήσει ρώσικα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά του, τις τελευταίες ημέρες όπου βρίσκεται στην πατρίδα. Σε video που ανάρτησε στα social media, ο 21χρονος πρωταθλητής μας με τη βοήθεια της μητέρας του, Τζούλια Σαλνίκοβα, προσπαθεί να μιλήσει ρώσικα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

"Οι Ρώσοι θα καταλάβουν" έγραψε ο Στεφ και σύμφωνα με τα συμφραζόμενα, η πρόταση που προσπαθεί να πει είναι μια ρώσικη έκφραση που σημαίνει: "bullshit".

Η μητέρα του Τσιτσιπά, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την τενιστική καριέρα του Έλληνα τενίστα ο οποίος, παλιότερα, είχε δηλώσει πως η ρωσική καταγωγή του τον έχει βοηθήσει στη ζωή του.

"Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω και δεύτερο υπόβαθρο, που έχω δυο διαφορετικές κουλτούρες στη ζωή μου, την ελληνική και τη ρωσική. Μου έχει δώσει μια εντελώς διαφορετική θεώρηση για τα πράγματα", έχει δηλώσει ίδιος ο Στέφανος.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ