ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς πέταξε τη ρακέτα κι ο πατέρας του αντέδρασε

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε τη ρακέτα του μετά τον τελευταίο πόντο στον νικητήριο ημιτελικό απέναντι στον Μονφίς και προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του. (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί του Γκαέλ Μονφίς και προκρίθηκε στον τελικό του Dubai Championship. Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε μετά από τρεις ώρες αγώνα ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 2-1 σετ επικρατώντας στα δυο τελευταία στο τάι μπρεικ.

Στο τρίτο σετ κέρδισε με 7-4 στο τάι μπρεικ και στον τελευταίο πόντο που πήρε και του έδωσε τη νίκη και την πρόκριση ξέφυγε... και έκανε μια κίνηση πάνω στην ένταση που όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του.

Ο Τσιτσιπάς με το που είδε πως η απάντηση του Μονφίς ήταν έξω πέταξε τη ρακέτα του προς την κερκίδα και το αμέσως επόμενο πλάνο του τηλεοπτικού δέκτη έπιασε τον πατέρα του Απόστολο να μην πανηγυρίζει και να του λέει: "Τι είναι αυτό που έκανες, γιατί πέταξες τη ρακέτα. Πρόσεχε".

Εν συνεχεία και αφού και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να καταλαβαίνει το λάθος του ο πατέρας του άρχισε να χειροκροτεί και αυτός όπως έκανε όλο το γήπεδο.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση του επί του Μονφίς πετώντας εν συνεχεία τόσο το μπαλάκι που είχε στην τσέπη του όσο και την κορδέλα του αλλά και το περικάρπιο του στον κόσμο που είχε βρεθεί στο γήπεδο.

Στον τελικό, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ ο οποίος νίκησε εύκολα τον Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ