ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο10, υποχώρησε στο Νο49 η Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 20χρονος Ελληνας παρέμεινε στην ίδια θέση, στην κατάταξη που διατηρεί η ATP. Η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε άλλες οκτώ θέσεις και βρίσκεται, πλέον, στο Νο49.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 20χρονος Ελληνας παρέμεινε στην ίδια θέση, στην κατάταξη που διατηρεί η ATP, με 3.160 βαθμούς. Στην κορυφή της κατάταξης εξακολουθεί να είναι ο Σέρβος, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς είναι ο μοναδικός Έλληνας που βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, κορυφαίος Έλληνας είναι ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος κέρδισε 13 θέσεις αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στο Νο220.

Επίσης, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες και η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε άλλες οκτώ θέσεις και βρίσκεται, πλέον, στο Νο49 του κόσμου με 1.128 βαθμούς.

Όσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, έπεσε κι αυτή τρεις θέσεις, ευρισκόμενη στο Νο174 με 341 βαθμούς. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ είναι στο Νο461, η Ελένη Κορδολαίμη στο Νο. 501 και η Λένα Δανιηλίδου στο Νο857, συμπληρώνει την κατάταξη των Ελληνίδων στη WTA.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ