ΤΕΝΙΣ

O Τσιτσιπάς Νο 15 στον κόσμο, Νο 31 η Σάκκαρη

Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti)
Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η WTA ανακοίνωσε την δική της κατάταξη, με την Μαρία Σάκκαρη να υποχωρεί κατά μια θέση και να είναι πλέον 31η.

Στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής παρέμεινε στην καλύτερη θέση της καριέρας του με 1.962 βαθμούς.

Αμετάβλητη είναι και η κατάσταση στην κορυφή της κατάταξης που διατηρεί η ATP, με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ να προηγείται του Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία) και το νικητή του US Open, Νόβακ Τζόκοβιτς, ν' ανεβαίνει στην 3η θέση.

Επίσης, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας, με την Μαρία Σάκκαρη να υποχωρεί κατά μια θέση, σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολόγηση, και να βρίσκεται, πλέον, στην 31η θέση. Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, έπεσε δύο θέσεις στο Νο 171,

Καμία αλλαγή στην τριάδα της κορυφής, με τις Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία), Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) και Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) να είναι στις πρώτες θέσεις. Η θριαμβεύτρια του US Open, Ναόμι Οσάκα, ανέβηκε από την 12η, στην 7η θέση του κόσμου.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ