ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Άντερσον

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns to Daniil Medvedev, of Russia, during the second round of the U.S. Open tennis tournament, Wednesday, Aug. 29, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns to Daniil Medvedev, of Russia, during the second round of the U.S. Open tennis tournament, Wednesday, Aug. 29, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντραρίστηκε με τον Κέβιν Άντερσον και ηττήθηκε με 2-0 σετ, γεγονός που τον άφησε εκτός προημιτελικών στο τουρνουά της Σανγκάης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μετατραπεί σε "εφιάλτη" για το Νο.8 στον κόσμο Κέβιν Άντερσον, του πρωταθλητή από τη Νότιο Αφρική.

Οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν σε Εστορίλ και Τορόντο με τον Τσιτσιπά να νικάει αμφότερες.

Ωστόσο, την 3η στο τουρνουά της Σανγκάης ο Άντερσον πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στον Τσιτσιπά με 2-0 σετ (6-4, 7-6).

Ο 32χρονος Άντερσον με τη νίκη του αυτή θα παίξει στους "8" του τουρνουά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, την Παρασκευή (12/10) στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε πως ο 20χρονος Έλληνας για να φτάσει στον αγώνα με τον Κέβιν Άντερσον είχε νικήσει στον προηγούμενο γύρο τον Καρέν Χατσάνοβ.

Όσον αφορά το επόμενο τουρνουά του Τσιτσιπά, αυτό αναμένεται να γίνει επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στο Open της Στοκχόλμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ