ΤΕΝΙΣ

Ο Τιμ "φρέναρε" τον τρομερό Μπερετίνι

Austria's Dominic Thiem returns the ball to Damir Dzumhur of Bosnia during their match of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Saturday, June 13, 2020. Serbian tennis player Novak Djokovic set up a series of tennis tournaments in the Balkan region while the sport is suspended amid the coronavirus pandemic. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Austria's Dominic Thiem returns the ball to Damir Dzumhur of Bosnia during their match of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Saturday, June 13, 2020. Serbian tennis player Novak Djokovic set up a series of tennis tournaments in the Balkan region while the sport is suspended amid the coronavirus pandemic. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μπορεί να άργησε να μπει στο Ultimate Tennis Showdown (έχασε το πρώτο Σαββατοκύριακο λόγω της συμμετοχής του στο Adria Tour του Βελιγραδίου το οποίο και κατέκτησε), ωστόσο, ο Ντομινίκ Τιμ ήρθε με "άγριες διαθέσεις" στη Νότιο Γαλλία!

Μπορεί να ξεκίνησε κάπως νωθρά με την ήττα του από τον Ρισάρ Γκασκέ, δείχνει όμως να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο format της διοργάνωσης καθώς στην πορεία επικράτησε των δύο πρωτοπόρων, του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ματέο Μπερετίνι!

Μετά τη χτεσινοβραδινή του νίκη επί του Νταβίντ Γκοφάν, ο Τιμ εμφανίστηκε πανέτοιμος για την πρόκληση του Μπερετίνι τον οποίο και κέρδισε με 3-1, (11-14, 17-11, 18-13, 13-12).

Ο Τιμ έχει πλέον τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και δείχνει ότι είναι ένα εκ των μεγάλων φαβορί για τον τίτλο με τις νίκες του επί των Τσιτσιπά και Μπερετίνι να μιλάνε από μόνες τους!

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ο Τσιτσιπάς περνάει στην πρώτη θέση της φάσης των ομίλων αρκεί να κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ τον Αλεξέι Ποπίριν το βράδυ της Κυριακής (23:15).

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ