ΤΕΝΙΣ

Ο Τιμ διέλυσε τον Τζόκοβιτς

Austria's Dominic Thiem celebrates wining his quarterfinal match of the French Open tennis tournament against Serbia's Novak Djokovic in three sets 7-6 (7-5), 6-3, 6-0, at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)
Austria's Dominic Thiem celebrates wining his quarterfinal match of the French Open tennis tournament against Serbia's Novak Djokovic in three sets 7-6 (7-5), 6-3, 6-0, at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Ντόμινικ Τιμ απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας με 3-0 σετ και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του Roland Garros.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο Ντόμινικ Τιμ. Ο 23χρονος Αυστριακός τενίστας απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επικρατώντας 3-0 σετ και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του Roland Garros.

Έπειτα από πέντε σερί ήττες από τον Σέρβο, ήρθε η σειρά της εκδίκησης. Ο νεαρός ήταν επιβλητικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σέρβο, ο οποίος μάλιστα στο τρίτο σετ δεν πήρε ούτε ένα γκέιμ και αποκλείστηκε άδοξα. Πλέον, τον περιμένει ο Ραφαέλ Ναδάλ στον δρόμο για τον τελικό.

Ο Τιμ πήρε το πρώτο σετ στην διαδικασία του τάι μπρέικ με 7-5, για να κάνει δικό του και το δεύτερο σετ με 6-3 γκέιμ. Στο τρίτο ήταν καταπληκτικός, με τον Νόλε να μην μπορεί να βρει απαντήσεις σε κανένα σημείο και με 6-0 πήρε την πρόκριση για την 4άδα του περίφημου παρισινού Grand Slam.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τιμ δεν έχει απωλέσει ούτε ένα σετ μέχρι στιγμής στην διοργάνωση και δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Πλέον, μένει να δούμε αν μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον "βασιλιά" της χωμάτινης επιφάνειας, τον Rafa Power!

Να τονίσουμε ότι ο Ναδάλ έμεινε στο court μόνο για 50 λεπτά μέχρι να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, αφού ο Πάμπλο Καρένο Μπούστα είχε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον πρώτο του προημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ