ΤΕΝΙΣ

Ο Ράμος απέκλεισε τον Φέντερερ

Ο Ράμος απέκλεισε τον Φέντερερ

Ο Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας έκανε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του αφού επιβλήθηκε με 2-1 σετ επί του Ρότζερ Φέντερερ στην πρώτη έκπληξη του Shanghai Masters. (VIDEO)

Το Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας δεν τον ξέρουν πολλοί αλλά σίγουρα πλέον θα έχει μια ιστορία να λέει στα παιδιά του. Ο 27χρονος Ισπανός επιβλήθηκε με 7-6(4), 2-6, 6-3 επί του Φέντερερ στο Shanghai Masters και πανηγύρισε την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ο "μαέστρος" έχασε τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο σετ για να κάνει το break και να πάρει προβάδισμα όμως μετά από 52 λεπτά αγώνα στο σχεδόν γεμάτο κεντρικο court του Qi Zhong Stadium ο Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας έκανε το 1-0.

Ο Ράμος απέκλεισε τον Φέντερερ

Η αντίδραση του Φέντερερ ήταν άμεση και με συνοπτικές διαδικασίες έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον σπουδαίο Ελβετό με τον Ράμος να φτάνει στη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας του 27χρονου αριστερόχειρα να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 57 της Παγκόσμιας κατάταξης ενώ η καλύτερη του επίδοση είναι η 38η θέση στην οποία είχε βρεθεί πριν από τρία χρόνια.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ