ΤΕΝΙΣ

Ο προπονητής της Οσάκα υποκλίθηκε στην Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Ο προπονητής της Οσάκα Ναόμι Οσάκα, Σάσκα Μπαζίν, μέσα από το twitter αποθέωσε τη Μαρία Σάκκαρη για το γεγονός ότι συνεχάρη την αντίπαλο της παρά την ήττα της.

Την ώρα που η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται μία Ελληνίδα πρωταθλήτρια να γνωρίσει την αποθέωση για τη συμπεριφορά της. Ο λόγος για τη Μαρία Σάκκαρη που αποθεώθηκε από τον προπονητή της αντιπάλου της, Σάσκα Μπαζίν.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια τένις αυτή τη στιγμή ηττήθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells από την Ναόμι Οσάκα.

Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η Σάκκαρη πήγε στην αντίπαλη της και τη συνεχάρη για τη μεγάλη της επιτυχία. Το ίδιο έπραξε και με τα μέλη του προπονητικού τιμ της αθλήτρια από την Ιαπωνία. Αυτό ήταν και ο λόγος που ο προπονητής της Οσάκα, Σάσκα Μπαζίν, έσπευσε να αποθεώσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

"Συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για να μιλήσουν άσχημα για άλλους,εγώ όμως θέλω μέσα απ' αυτό το tweet να πω πως η Μαρία Σάκκαρη ήρθε στην ομάδα μας μετά από τον αγώνα, μας έδωσε το χέρι της και συνεχάρη το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Ατόφια κλάση. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον" έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του.

Αν μη τι άλλο, πέρα από τις αγωνιστικές της επιτυχίες, η Μαρία Σάκκαρη αποδεικνύει με το ήθος της ότι είναι μία άξια εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού. Άλλωστε, έχοντας μεγαλώσει σε μία αθλητική οικογένεια θα αποτελούσε έκπληξη εάν δεν τηρούσε το πνεύμα του "ευ αγωνίζεσθαι".

Δείτε το tweet του Μπαζίν

Ο προπονητής της Οσάκα υποκλίθηκε στην Σάκκαρη

Photo credits: AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ