ΤΕΝΙΣ

Ο Ντιμιτρόφ απέκλεισε τον Κύργιο

Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan)
Nick Kyrgios of Australia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain for the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, China, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Ο Νικ Κύργιος δεν κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του Australian Open, καθώς αποκλείστηκε από τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Όνειρο ήταν και πάει για τον Νικ Κύργιο. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open, δεν κατάφερε να μπει στα προημιτελικά του πρώτου Grand Slam της χρονιάς και θύτης ήταν ο Βούλγαρος, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Κύργιος ηττήθηκε με 3-1 σετ και δεν συνεχίζει στο τουρνουά, όπου στόχος ήταν να φτάσει ακόμα και μέχρι το τέλος. Σε ένα ματς κλειστό, που κράτησε 3 ώρες και 27 λεπτά, ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός στις λεπτομέρειες, φτάνοντας στην πρόκριση.

Ο Βούλγαρος πήρε τα δυο πρώτα σετ στο τάι μπρέικ (7-3 και 7-4), ο Ελληνοαυστραλός μείωσε, παίρνοντας το τρίτο σετ με 6-4 γκέιμ, για να καταλήξει και το τέταρτο σετ στο τάι μπρέικ υπέρ του Ντιμιτρόφ (7-4), ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του και πλέον κοιτάζει τον αγώνα με τον Κάιλ Έντμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ