ΤΕΝΙΣ

Ο Ντιμιτρόφ εντυπωσιάστηκε από τον Σίνερ

Buglaria's Grigor Dimitrov returns the ball to Italy's Gianluca Mager during their match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Monday, Sept. 14, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Buglaria's Grigor Dimitrov returns the ball to Italy's Gianluca Mager during their match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Monday, Sept. 14, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάνικ Σίνερ, μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο του Rome Masters.

Συμβουλές και πράγματα που πρέπει να αποφύγει στο ξεκίνημα της καριέρας του, έδωσε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον Γιάνικ Σίνερ, μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο του Rome Masters την Παρασκευή. Ο Βούλγαρος άσος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του 19χρονου Ιταλού, ωστόσο τον συμβούλευσε να μείνει προσγειωμένος και να δουλέψει πολύ προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των Ιταλών στο πρόσωπό του.

"Πάντα έλεγα ότι για να λέγεσαι πρωταθλητής, πρέπει πρώτα να γίνεις πρωταθλητής. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έγιναν στη δική μου περίπτωση, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα και όλοι μου έλεγαν ότι κάποια μέρα θα γίνω πρωταθλητής και το Νο1 στον κόσμο. Ποτέ δεν άκουγα αυτά τα σχόλια. Και ο Γιάνικ δεν πρέπει να τα ακούει αυτά. Πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο μου. Παρακολουθήσα μερικά παιχνίδια του πέρυσι. Είναι ένας πολύ δυνατός τενίστας, έχει δυνατά πόδια και σωματικά είναι γερός, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει.

Πιστεύω ότι ο Ρικάρντο (Πιάτι) κάνει σπουδαία δουλειά μαζί του. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει τι μπορεί να καταφέρει. Στα hard courts παίζει πολύ καλά. Ακόμα και στο χώμα σήμερα, έκανε ένα πολύ καλό ματς προς το τέλος" είπε ο Ντιμιτρόφ μετά τη δύσκολη νίκη με ανατροπή με 4-6, 6-4, 6-4 επί του Σίνερ.

Ο Ντίμι θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ το απόγευμα της Παρασκευής, ελπίζοντας να σφραγίσει το ραντεβού με τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά της Ρώμης, εφόσον και ο Ισπανός επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στο βραδινό παιχνίδι με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Πηγή: Tennis24

Alfredo Falcone/LaPresse via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ