ΤΕΝΙΣ

O Ναδάλ στηρίζει το πλάνο 5,5 εκατ. ευρώ του Τζόκοβιτς

O Ναδάλ στηρίζει το πλάνο 5,5 εκατ. ευρώ του Τζόκοβιτς

Ο Ράφα Ναδάλ εξέφρασε, μέσω ανάρτησης στα social media, την στήριξή του στην πρωτοβουλία του Νόβακ Τζόκοβιτς για συγκέντρωση χρημάτων για τενίστες χαμηλότερης κατάταξης.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ βλέπει με πολύ καλό μάτι την πρωτοβουλία "Player Relief Fund" ένας εκ των εμπνευστών της οποίας είναι ο μεγάλος του αντίπαλος, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο του Fund, οι 100 καλύτεροι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης μαζί με τις επτά συνολικά διοργανώτριες αρχές που υπάρχουν στο άθλημα του τένις, θα συγκεντρώσουν 6.000.000 δολάρια, δηλαδή 5.500.000 ευρώ που θα μοιραστούν σε τενίστες χαμηλότερης κατάταξης.

"Διαφορετικά μέτρα έχουν παρθεί για την στήριξη των τενιστών χαμηλής κατάταξης. Ένα από αυτά ζητάει από τους 100 καλύτερους τενίστες στον κόσμο να συνδράμουν οικονομικά για αυτούς που βρίσκονται πιο κάτω και βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα βοηθήσει το τένις γενικά, όχι μόνο τους παίκτες που θα πάρουν τα χρήματα. Σε δύσκολους καιρούς, πρέπει να σκέφτεσαι αυτούς που βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από σένα", ανέφερε ο "ταυρομάχος" παρέχοντας τη στήριξη του στο όλο πλάνο.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ