ΤΕΝΙΣ

Ο Ναδάλ έγινε έξω φρενών με ερώτηση δημοσιογράφου για το γάμο του!

Spain's Rafael Nadal speaks during a press conference after pulling out of the Paris Masters tennis tournament in Paris, Saturday, Nov. 2, 2019, due to an injury. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
Spain's Rafael Nadal speaks during a press conference after pulling out of the Paris Masters tennis tournament in Paris, Saturday, Nov. 2, 2019, due to an injury. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Ράφα Ναδάλ αν ο γάμος του πριν από έναν μήνα έπαιξε ρόλο στην ήττα του από τον Ζβέρεφ στο ATP Finals και προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Ισπανού (VIDEO).

Η πρεμιέρα στο ATP Finals μόνο εύκολη δεν ήταν για τον Ράφα Ναδάλ. Όχι μόνο γιατί έχασε από τον Σάσα Ζβέρεφ, για πρώτη φορά μάλιστα μετά από πέντε διαδοχικές επιτυχίες που είχε κόντρα στον Γερμανο, αλλά και επειδή στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε δέχτηκε μία εξωπραγματική ερώτηση.

Αυτή είχε σχέση με το γάμο του πριν από έναν μήνα στην Μαγιόρκα με την επί σειρά ετών σύντροφό του, Χίσκα Περέγιο, με Ιταλό δημοσιογράφο να ζητάει να μάθει από τον Ναδάλ αν η συγκέντρωσή του στο τένις επηρεάστηκε σε κάποιο βαθμό από αυτή την αλλαγή που είχε στη ζωή του.

Girlfriend of Spain's Rafael Nadal Xisca Perello waits in the players box ahead of his men's singles final at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Girlfriend of Spain's Rafael Nadal Xisca Perello waits in the players box ahead of his men's singles final at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

"Ειλικρινά με ρωτάς αυτό το πράγμα; Είναι σοβαρή ερώτηση ή πρόκειται για κάποιο αστείο; Είναι σοβαρή;

Με εκπλήσσει που μου γίνεται μία τέτοια ερώτηση από τη στιγμή που είμαι μαζί με την ίδια γυναίκα εδώ και 15 χρόνια και έχω μία σταθερή και φυσιολογική ζωή.

Δεν έχει σημασία αν βάζεις δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου ή όχι. Είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Ας πάμε σε ερωτήσεις στα ισπανικά, γιατί αυτά είναι μαλ@@@@@", δήλωσε εκνευρισμένος ο Νο 1 στο ράνκινγκ αυτή την περίοδο, για να αναφέρει κατόπιν για το χαμένο παιχνίδι:

"Είμαι απογοητευμένος από το ανταγωνιστικο πνεύμα μου, επειδή δεν κατάφερα να οδηγήσω το ματς εκεί που το ήθελα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν πολύ καλύτερος από μένα".

Σημειώνεται πως επόμενος αντίπαλος για τον Ναδάλ είναι το απόγευμα της Τετάρτης στην "O2 Arena" ο Ντανίιλ Μεντβέντεβ, με τον Σάσα Ζβέρεφ να τίθεται αντιμέτωπος του Στέφανου Τσιτσιπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ATP Finals: Ο Ζβέρεφ νίκησε εμφατικά τον Ναδάλ
Ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε τον Μεντβέντεβ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ