ΤΕΝΙΣ

Ο Ναδάλ δεν χάνει σετ στο χώμα ούτε με... αίτηση!

Rafael Nadal of Spain returns the ball to Guillermo Garcia Lopez during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Rafael Nadal of Spain returns the ball to Guillermo Garcia Lopez during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στη χωμάτινη επιφάνεια και έχει φτάσει αισίως τα 40 σερί κερδισμένα σετ στους αγώνες που έχει δώσει, δημιουργώντας ένα τρομερό ρεκόρ.

Είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στη χωμάτινη επιφάνεια και δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να τον αμφισβητήσει. Ο Ραφαέλ Ναδάλ έφτασε αισίως τα 40 σερί κερδισμένα σετ στους αγώνες που έχει δώσει, δείγμα του πόσο καλός είναι στο χώμα. Επομένως, δεν χωράει αμφιβολία πως έχει τον πρώτο λόγο και για το επικείμενο Roland Garros στα courts του Παρισιού.

Αυτή την φορά υπέταξε τον Γκιγιέρμο Γκαρθία-Λόπεθ και πέρασε στην 8άδα του Barcelona Open, πλησιάζοντας κι άλλο στον 11ο τίτλο του στη καταλανική πρωτεύουσα. Να θυμίσουμε πως στα προημιτελικά έχει προκριθεί και ο δικός μας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ισπανός, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη επιβλήθηκε του αντιπάλου του με 6-1, 6-3 σε 79 λεπτά. Αυτή ήταν η 55η νίκη για τον Ναδάλ στη Βαρκελώνη σε 58 αναμετρήσεις, ενώ το επίτευγμα των 40 σερί κερδισμένων σετ στο χώμα που είναι το κορυφαίο στην ιστορία της open era.

Επόμενη πρόκληση για τον "Rafa Power" είναι ο 28χρονος Σλοβάκος, Μάρτιν Κλίζαν, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έρχεται με... φόρα μετά τον αποκλεισμό των Νόβακ Τζόκοβιτς και Φελιθιάνο Λόπεθ.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ