Ο Μουράτογλου ψάχνει τον επόμενο... Τσιτσιπά

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μικρός Ράφα Παγώνης βρέθηκε στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στη Νίκαια της Γαλλίας και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της διάσημης ακαδημίας.

Το όνομά του Ράφαελ και τον φωνάζουν Ράφα. Είναι μόλις οχτώ ετών αλλά ήδη αρχίζει και κάνει γνωστό το όνομά του στις μικρές κατηγορίες των junior σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια στην Ολλανδία, ο Ράφαελ Παγώνης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προπονείται στην ακαδημία του Παντελή Μοσχούτη ενώ γυμνάζεται συστηματικά με τον πατέρα του, Βασίλη Παγώνης που είναι ο προσωπικός του γυμναστής.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μικρός Ράφα βρέθηκε στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στη Νίκαια της Γαλλίας και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της διάσημης ακαδημίας.

"Η επόμενη Ελληνική ανακάλυψη; Ο 8χρονος Ράφαελ Παγώνης είναι baller", έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της Mouratoglou Tennis Academy στα social media, ανεβάζοντας βίντεο από προπόνηση του Έλληνα τενίστα.

Το ίνδαλμά του είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και ο συνωνόματός του, Ράφαελ Ναδάλ.

Η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η θέληση αλλά και η απαραίτητη τύχη, θα δείξουν στο μέλλον αν ο Ράφαελ ακολουθήσει τα βήματα του Τσιτσιπά στο παγκόσμιο tour.

Σίγουρα έχει τα φόντα για να τα καταφέρει...

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.