ΤΕΝΙΣ

Ο Μάρεϊ νιώθει υπέροχα ενόψει της επιστροφής του

Andy Murray of Britain hits a return shot against his compatriot Cameron Norrie during their second round of the men's singles match in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Andy Wong)
Andy Murray of Britain hits a return shot against his compatriot Cameron Norrie during their second round of the men's singles match in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Andy Wong) AP PHOTO/ANDY WONG

Ο Άντι Μάρεϊ δήλωσε ανυπόμονος ενόψει της επιστροφής του στα κορτ έπειτα από σχεδόν δέκα μήνες απουσίας λόγω του τραυματισμού του στο ισχίο.

Τον Οκτώβριο του 2019 ήταν το τελευταίο τουρνουά που πήρε μέρος ο Άντι Μάρει στο ATP Tour, τότε που κατέκτησε το τουρνουά στην Αμβέρσα και πανηγύρισε τον 46ο τίτλο της καριέρας του.

Δέκα μήνες αργότερα, ο τρεις φορές πρωταθλητής σε Grand Slam και δύο συνεχόμενες φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, θα επιστρέψει στη δράση και δηλώνει ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, χωρίς να νιώθει πόνο στο ισχίο.

Ο 33χρονος άσος, θα παίξει στην πρεμιέρα του Western & Southern Open το Σάββατο στη Νέα Υόρκη, αντιμετωπίζοντας στο Arthur Ashe (22:00GR) τον Φράνσις Τιαφό.

" Ανυπομονώ να επιστρέψω. Έχω διασκεδάσει τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας προπονήσεις με κορυφαίους αθλητές. Προπονήθηκα με τους Ντόμινικ Τιμ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρεν Κατσάνοφ. Αυτοί οι τύποι, δεν έχουν σταματήσει να εξελίσσονται. Η ταχύτητα είναι διαφορετική με ότι είχα συνηθίσει. Ένιωσα ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω τον ρυθμό αλλά νιώθω πολύ καλά σωματικά, όσον αφορά το ισχίο.

"Ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Ήθελα να έρθω να παίξω και να νιώσω πάλι το συναίσθημα να αγωνίζομαι σε ένα Grand Slam, χωρίς να νιώθω πόνο" είπε ο Άντι Μάρει στο atpworldtour.com.

Το US Open θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους και σίγουρα αυτό δεν αρέσει στον Μάρει.

" Θα είναι εντελώς διαφορετικό παίζοντας χωρίς φιλάθλους. Το ένιωσα αυτό λίγο χθες στην προπόνηση. Είναι ωραίο να πηγαίνεις για προπόνηση και να μην σε σταματάνε, όμως η ατμόσφαιρα δεν θα είναι η ίδια χωρίς κόσμο" είπε.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Wong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ