ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος τσακώθηκε με τον διαιτητή, τους επόπτες και τα έβαλε με τον εαυτό του

Ο Κύργιος τσακώθηκε με τον διαιτητή, τους επόπτες και τα έβαλε με τον εαυτό του

Ο Νικ Κύργιος έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής αφού τσακώθηκε με τον διαιτητή, ειρωνεύτηκε τους επόπτες και τα έχωσε στον εαυτό του. (VIDEOS)

Οι λέξεις είναι πια φτωχές για να περιγράψει κανείς όσα κάνει εντός κορτ ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός στον αγώνα του με τον Ρομπέρτο Κάρμπάγες Μπαένα έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ και κατάφερε να γίνει viral.

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος του πρώτο του σετ.

Σύμφωνα με τον Νικ Κύργιο το δεύτερο σερβίς του Ρομπέρτο Κάρμπάγες Μπαένα ήταν άουτ και ο αντίπαλος του θα έπρεπε να χρεωθεί με διπλό λάθος. Αυτό δεν συνέβη και τα όσα ακολούθησαν πρόσθεσαν μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ελληνοαυστραλού.

Με το που τελείωσε το game o Κύργιος τα έχωσε στον umpire. "Δεν θα μπορούσε να είναι πιο άουτ. Τι κάνεις εδώ; Δεν ήταν άουτ το δεύτερο σερβίς; Δεν είναι αστείο. Τι κάνεις εκεί πάνω. Ήταν τόσο έξω. Αρνούμαι να παίξω".

Μέτα από έναν μόλις πόντο ο Νικ Κύργιος ξέσπασε ξανά: "Η μπάλα ήταν τόσο έξω στο δεύτερο σερβίς. Τώρα αστειεύεσαι. Δεν πρόκειται να δώσω το 100% όταν οι επόπτες καταστρέφουν το παιχνίδι. Δεν θέλω να παίξω. Το σετ θα έπρεπε να είχε τελειώσει. Ακόμα και το καπέλο σου δείχνει αστείο. Δεν έχει καν ήλιο".

Στη συνέχεια με κάθε ευκαιρία ειρωνευόταν τους επόπτες. Όπως και στο στιγμιότυπο ακριβώς από κάτω.

Παρά το γεγονός ότι πήρε το πρώτο σετ αυτό δεν έκανε τον Κύργιο να ηρεμήσει. Μία αποτυχημένη λόμπα ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει στον εαυτό του. "Είσαι τόσο τεμπέλης. Κάνε κάτι, είσαι τόσο τεμπέλης. Έπαιζες πάλι μέχρι τις 3 το πρωί FIFA".

Η συγκέντρωση του Νικ Κύργιου είχε πάει για μία ακόμα φορά περίπατο. Έτσι, κατά τη διάρκεια τον τάιμ άουτ έψαχνε να βρει κάτι να κάνει και αυτό ήταν να παρακολουθεί την αναμέτρηση του Σιμόν με τον Άντερσον που γινόταν στο διπλανό κορτ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Νικ Κύργιο νικητή με τον Ελληνοαυστραλό να βγάζει αμέσως από την τσάντα του το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ