ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος εξόργισε τον Ναδάλ

Ο Κύργιος εξόργισε τον Ναδάλ

Η συμπεριφορά του Νικ Κύργιου εξόργισε τον Ραφαέλ Ναδάλ ο οποίος στις δηλώσεις του κατακεραύνωσε τον αντίπαλό του. Τι απάντησε ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός. (VIDEO)

Ο Νικ Κύργιος έπαιξε έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του και πήρε τη νίκη με 3-6, 7-6 (2) και 7-6 (6) κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο αδικεί τον εαυτό του, ενώ στο τέλος του αγώνα ξέφυγε.

Το κοινό στο κεντρικό κορτ του τουρνουά του Ακαπούλκο ήταν υπέρ του Ναδάλ και ο Κύργιος έκανε πίκαρε τους φίλους του Ισπανού κάνοντας πως δεν τους ακούει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κύργιος να αποδοκιμαστεί έντονα από μία μερίδα των θεατών. Ο Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σχολίασε τη συμπεριφορά του αντιπάλου τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο. Θα μπορούσε να κερδίζει Grand Slam, ή να διεκδικεί το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Για κάποιο λόγο όμως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Δε σέβεται το κοινό, δε σέβεται τον αντίπαλο και δε σέβεται ούτε τον εαυτό του".

Ο Κύργιος κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Ναδάλ και έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά: "Είμαι διαφορετικός, ο Ράφα είναι διαφορετικός. Μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτά που θέλει να κάνει. Δεν ξέρει τι έχω περάσει, δεν με ξέρει. Οπότε δε θα τον ακούσω. Εγώ παίζω μ' αυτόν τον τρόπο, εκείνος με τον δικό του. Είναι πολύ αργός ανάμεσα στους πόντους και ο κανονισμός λέει πως τον ρυθμό του αγώνα τον καθορίζει εκείνος που σερβίρει. Αλλά ο Ράφα έχει αυτό τον ρυθμό κάθε φορά. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι του, έχω το δικό μου παιχνίδι. Δε θα λάβω καθόλου υπόψη το σχόλιό του".

Δείτε τον τελευταίο πόντο και ότι ακολούθησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ