ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος άρχισε με σόου το Όπεν της Ρώμης

Ο Κύργιος άρχισε με σόου το Όπεν της Ρώμης

Ο Νικ Κύργιος άρχισε το ματς με underhand σέρβις και το ολοκλήρωσε δείχνοντας τα... οπίσθια του στον Ντανίλ Μέντβεντεβ, προσφέροντας μοναδικό σόου στη Ρώμη (VIDEO)!

Ο Νικς Κύργιος φρόντισε να δείξει από το πρώτο κιόλας σέρβις ότι το παιχνίδι με τον Ντανίλ Μέντβεντεβ θα ήταν αν μη τι άλλο διασκεδαστικό για το κοινό. Όπερ και εγένετο. Ο Αυστραλός άρχισε το ματς με underhand σέρβις (ένα από τα ουκ ολίγα που έκανε) και νίκησε τον Ρώσο 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3), παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Italian Open .

Σε ένα παιχνίδι με αρκετούς εντυπωσιακούς πόντους και στιγμές έντασης (ο Μέντβεντεβ έσπασε μία ρακέτα στο τρίτο σετ), ο Κύργιος κράτησε το καλύτερο για λίγο πριν από το τέλος, όταν με το σκορ 5-2 και 15-40, έδειξε τα... οπίσθια του στον Ρώσο αντίπαλό του, σαν να τον προκαλούσε να τα πετύχει!

" Προσπάθησα να τον βγάλω από το παιχνίδι του επειδή ξέρω ότι του αρέσει να έχει ρυθμό. Είναι σπουδαίος παίκτης. Σήμερα το διασκέδασα και πιστεύω ότι το ίδιο ήταν και για το κοινό. Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνεις στο γήπεδο και να προσφέρεις σόου", είπε μετά το ματς ο Κύργιος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Νικ Κύργιου από τον αγώνα με τον Ντανίλ Μέντβεντεβ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ