ΤΕΝΙΣ

Ο Κραΐνοβιτς συνέτριψε τον Τιμ

Austria's Dominic Thiem gestures to the chair umpire during his men's singles final against Serbia's Novak Djokovic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Austria's Dominic Thiem gestures to the chair umpire during his men's singles final against Serbia's Novak Djokovic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας των αγώνων στο Western & Southern Open. Μεταξύ άλλων, ο Κραϊνοβιτς συνέτριψε τον Τιμ.

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας των αγώνων στο Western & Southern Open. Το Νο2 του ταμπλό και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Ντόμινικ Τιμ, βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά και γνώρισε ανέλπιστα εύκολη ήττα με 6-2, 6-1 από τον εκπληκτικό, Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

"Νομίζω ξεκίνησα πολύ καλά σήμερα. Ήμουν επιθετικός από την αρχή και κατάφερα να κερδίσω ένα δύσκολο ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον 3ο γύρο. Δεν πιστεύω ότι ο Ντόμινικ έπαιξε καλά σήμερα αλλά πήρα τις ευκαιρίες μου και άξιζα τη νίκη", είπε ο 29χρονος Σέρβος, Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον 3ο γύρο του Western & Southern Open, ο Κραϊνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς που έκανε επίσης την υπέρβαση και απέκλεισε το Νο14 του ταμπλό, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 7-5, 4-6, 6-2.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ