ΤΕΝΙΣ

Ο φοβερός Αλιασίμ στον δρόμο του Τσιτσιπά

Felix Auger-Aliassime of Canada plays a return to Stefanos Tsitsipas of Greece during their quarterfinal singles match at the Queens Club tennis tournament in London, Friday, June 21, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Felix Auger-Aliassime of Canada plays a return to Stefanos Tsitsipas of Greece during their quarterfinal singles match at the Queens Club tennis tournament in London, Friday, June 21, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ επικράτησε δύσκολα του "γηπεδούχου" Ζιλ Σιμόν στη Μασσαλία και θα είναι ο αυριανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό του Οpen 13!

Ο 19χρονος Καναδός κατάφερε να κάνει μια τρομερή ανατροπή στο πρώτο σετ επιστρέφοντας από το 2-5 σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα για να το πάρει τελικά με 7-5, ολοκληρώνοντας τη δουλειά σε ένα πολύ κλειστό δεύτερο σετ στο tie break, 7-5, 7-6(2).

O εκρηκτικός Καναδός φτάνει στον δεύτερο του τελικό στη σεζόν και πέμπτο συνολικά στην καριέρα του ελπίζοντας ότι θα φτάσει επιτέλους στον πρώτο του τίτλο!

Θα χρειαστεί όμως να περάσει "πάνω" από έναν πολύ καλό Τσιτσιπά αυτήν την εβδομάδα με τον οποίο είναι φυσικά γνώριμοι από τα juniors χρόνια.

Σε επίπεδο juniors, ο Στέφανος δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ποτέ τον Αλιασίμ, ενώ σε επίπεδο τουρ, μετά από δύο ήττες, ο Τσιτσιπάς κατάφερε επιτέλους να τον κερδίσει στο τελευταίο χρονικά ματς που έδωσαν, πέρσι στη Σανγκάη!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ