ΤΕΝΙΣ

Ο Φονίνι συνέτριψε τον Ναδάλ στο Μόντε Κάρλο

Italy's Fabio Fognini celebrates after defeating Spain's Rafael Nadal during their semifinal match of the Monte Carlo Tennis Masters tournament in Monaco, Saturday, April, 20, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Fabio Fognini celebrates after defeating Spain's Rafael Nadal during their semifinal match of the Monte Carlo Tennis Masters tournament in Monaco, Saturday, April, 20, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Φάμπιο Φονίνι επικράτησε με 6-4, 6-2 επί του Ραφαέλ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Μία μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φάμπιο Φονίνι στον ημιτελικό του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο. Ο Ιταλός τενίστας ήταν σαρωτικός απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ του οποίου επικράτησε με 6-4, 6-2 παίρνοντας έτσι την τρίτη του νίκη σε χωμάτινη επιφάνεια απέναντι στον σπεσιαλίστα του είδους.

Ο 31χρονος Ιταλός έπιασε μία ονειρική απόδοση έχοντας 21 winners και 22 αβίαστα λάθη, στην αντίπερα όχθη ο Ισπανός είχε 10 winners και 25 αβίαστα λάθη.

O Φονίνι έκανε break στο πρώτο game του παιχνιδιού, όμως στη συνέχεια ο Ναδάλ κατέκτησε τα επόμενα τρία games για να προηγηθεί με 3-1! Η αντίδραση του Φονίνι ήταν άμεσα αφού κατέκτησε τα επόμενα πέντε από τα έξι games φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 6-4!

Στο δεύτερο σετ ο Φονίνι προηγήθηκε με 5-0 και 40-0 στο έκτο game, αλλά ο Ναδάλ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να πάρει τουλάχιστον δύο games πριν ο Ιταλός κλείσει το ματς με 6-4, 6-2. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ναδάλ μετά από 18 διαδοχικές νίκες και τρεις τίτλους στο Μόντε Κάρλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ