ΤΕΝΙΣ

Ο Άντι Μάρεϊ επέστρεψε στα κορτ έπειτα από 3.5 χρόνια

Andy Murray, of Great Britian, serves to Alexander Zverev, of Germany, during the second round at the Western & Southern Open tennis tournament Monday, Aug. 24, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Andy Murray, of Great Britian, serves to Alexander Zverev, of Germany, during the second round at the Western & Southern Open tennis tournament Monday, Aug. 24, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Άντι Μάρεϊ δήλωσε πανευτυχής που επιστρέφει στην δράση έπειτα από 3.5 χρόνια στο πλαίσιο του Ρολάν Γκαρός, μην κρύβοντας την χαρά του στα social media.

Μετά από τριάμισι χρόνια, ο Άντι Μάρεϊ επέστρεψε, επιτέλους στο χώμα! Από τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός το 2017 στον αγώνα του κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα έχει να αγωνιστεί στο χώμα ο 33χρονος Σκωτσέζος μιας και ακολούθησε όλη η γνωστή ιστορία του τεράστιου προβλήματός του στον γοφό που τον έχει κρατήσει εκτός τένις για πάρα πολύ καιρό και έθεσε σε κίνδυνο την συνέχεια της καριέρας του!

Ένας πανευτυχής Άντι δέχτηκε την wild card του Ρολάν Γκαρός και ξαναπάτησε το χώμα του ανανεωμένου Philippe Chatrier μετά από τόσο πολύ καιρό και έδειξε να είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του εκεί!

"Πέρασα ένα μεγάλο ταξίδι για να είμαι και πάλι εδώ! Πέρασαν τριάμισι χρόνια από τον κτηνώδη αγώνα πέντε ωρών που έδωσα με τον Σταν Βαβρίνκα σε ένα ματς που ήταν το τέλος για τον γοφό μου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα και θέλω να ευχαριστήσω την γαλλική ομοσπονδία τένις για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ. Το καινούριο στάδιο με την οροφή είναι καταπληκτικό και όλες οι βελτιώσεις που έχουν γίνει εκτιμώνται δεόντως" ανέφερε στο μήνυμα του από το Παρίσι ο Μάρεϊ.

Δείτε το σχετικό post:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ