ΤΕΝΙΣ

Ο Άντι Μάρεϊ δεν νιώθει πια πόνο

An emotional Andy Murray, of Britain, steps off the court after defeating Marius Copil, of Romania, 6-7(5), 3-6, 7-6(4), during the Citi Open tennis tournament in Washington, Friday, Aug. 3, 2018. (AP Photo/Andrew Harnik)
Άντι Μάρεϊ (apimages) AP

Ο Άντι Μάρεϊ σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε ότι πια δεν πονάει, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προλάβει το Γουίμπλεντον τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν ο Άντι Μάρεϊ αποχωρούσε από την αναμέτρηση του με τον Μπατίστα Αγκούτ χωρίς να μπορεί να περπατήσει. Ο Βρετανός αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα στο γοφό του το οποίο δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε.

Όλοι του έλεγαν να σταματήσει το τένις, αλλά εκείνος δήλωσε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να επιστρέψει στα κορτ.

Αυτό έκανε και όπως όλα δείχνουν θα βγει νικητή από αυτή τη μεγάλη μάχη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους "Times" του Λονδίνου τόνισε: "Θα έλεγα ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξω μονά στη χορτάρινη σεζόν. Τα διπλά είναι πιο σίγουρα. Αυτό που είχα πει τον Ιανουάριο είναι πως αν δεν ένιωθα καλά, θα προσπαθούσα να παίξω μονά στο Wimbledon και μετά θα σταματούσα το τένις. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να δω πως εξελίσσεται ο τραυματισμός και να δω αν είναι εφικτό να παίξω και μονά.

Μόλις ξεκίνησα να κινούμαι ελεύθερα και θα χρειαστεί να προπονηθώ για 3 εβδομάδες, πριν το Queen’s. Δεν υπάρχει χρόνος και γι’αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος για τα μονά” τόνισε αρχικά ο 32χρονος Βρετανός.

Στη συνέχεια δήλωσε: "Θα χρειαστεί να δω πως θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα για το αν μπορώ να αγωνιστώ στα μονά. Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά. Παίζω πολύ γκολφ. Δεν νιώθω πόνο περπατώντας στις τρύπες και εκτελώντας swings. Όταν είμαι στο γήπεδο και παίζω τένις, νιώθω τέλεια. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να είμαι έτοιμος και για τα μονά αλλά θα δούμε πως θα πάει. Στα διπλά θα παίξω σίγουρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ