ΤΕΝΙΣ

Ντίμιτροφ: "Έχουν ορίσει τη ζωή μου Φέντερερ και Ναδάλ"

Grigor Dimitrov of Bulgaria celebrates winning match point against Jack Sock of the United States during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday Nov. 18, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Grigor Dimitrov of Bulgaria celebrates winning match point against Jack Sock of the United States during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday Nov. 18, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ υποκλίθηκε στους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ προβλέποντας πως όσο εκείνοι παίζουν θα συνεχίσουν να κυριαρχούν.

Δίχως αμφιβολία ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Βούλγαρος τενίστας ολοκλήρωσε τη χρονιά στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησε τον τίτλο στο ATP Finals και αν μη τι άλλο περιμένει με ανυπομονησία το 2018.

Ο 26χρονος τενίστας παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για το τένις και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων ο Ντίμιτροφ υποκλίθηκε στους Φέντερερ και Ναδάλ: "Ο Φέντερερ και ο Ναδάλ είναι δύο φαινόμενα που έχουν ορίσει τη ζωή μου. Το αστείο είναι ότι με έλεγαν Baby Fed αλλά με έσωσε η ακαδημία του Ράφα. Οσο είναι παρόντες και παίζουν ακόμα, θα κυριαρχούν στο τουρ. Η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική πλέον".

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι άλλο θα έκανε εάν δεν έπαιζε τένις δήλωσε: "Το τένις είναι ένας κόσμος που σε αλλάζει. Έχω πει επανειλημμένα πως δεν γίνεται το τένις να είναι τα πάντα για μένα, πρέπει να έχω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Δεν θέλω να είμαι καλός μόνο σε ένα πράγμα. Θα μου άρεσε να διδάσκω. Πρέπει να αφήνουμε, στο τέλος της ημέρας, κάτι για τη νέα γενιά. Θέλω να με ορίζω σαν έναν άνθρωπο με πάθος. Μου αρέσει, επίσης, να ζωγραφίζω και να βγάζω φωτογραφίες"

Τέλος, αναφέρθηκε και στα προσωπικά του τονίζοντας: "Ας ξεχάσουμε τα κλισέ με τις σχέσεις που είχα με τη Σερίνα και τη Μαρία, τα έχω ξεχάσει. Λένε ότι είναι εύκολο να χαθείς στην ομορφιά, αλλά είναι λάθος; Τώρα, με την τωρινή μου σχέση προσέχω πάρα πολύ και την έχω κρατήσει ιδιωτική"

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ