ΤΕΝΙΣ

Ντελ Πότρο: "Χρονιά πρόκληση για μένα"

Ντελ Πότρο: "Χρονιά πρόκληση για μένα"

Ο Χουάν Μαρτιν Ντελ Πότρο μίλησε για την επιστροφή του στα κορτ και δήλωσε έτοιμος να πλησιάσει τους κορυφαίους και να κερδίσει πολλές θέσεις στην κατάταξη.

Έτοιμος να αγωνιστεί στο Delray Beach της Φλόριντα είναι ο Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός τενίστας έχει αφήσει πίσω του το μεγάλο τραυματισμό του στον καρπό και δηλώνει έτοιμος να επανέλθει ανάμεσα στους κορυφαίους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την προηγούμενη χρονιά. Έπαιξα μόνο σε 12 τουρνουά και τερμάτισα στο Top 40. Αυτή η χρονιά είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί ξέρω πως αν μπορέσω να αγωνιστώ σε 20 τουρνουά, μπορώ να κερδίσω πολλές θέσεις και να πλησιάσω τους κορυφαίους", δήλωσε ο Ντελ Πότρο.

Σχετικά με το πρόγραμμα του: "Η pre-season ήταν εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη. Ξέρω πως θα καλύψω το πρόγραμμά μου στο 80%-90% της χρονιάς, κάτι που είναι σημαντικό. Δούλεψα σκληρά στο Tandil και μετά ήρθα στο Μαϊάμι για να ολοκληρώσω την προετοιμασία μου. Τα έκανα όλα, κάνω μέχρι και γιόγκα κάθε πρωί, αλλά και άλλες ασκήσεις που βοηθούν τον καρπό και το σώμα μου. Όλα αυτά θα με βοηθήσουν να βρω την καλύτερή μου φόρμα."

Για την υποστήριξη που έχει είπε: "Σημαίνει πολλά για μένα να έχω τέτοια υποστήριξη, γιατί ξέρω πως πολλοί παίκτες δεν μπορούν να νιώσουν το ίδιο. Όταν βρίσκομαι στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη ή στην Ασία, νιώθω σαν στο σπίτι μου, επειδή πολλοί έρχονται και με βλέπουν να αγωνίζομαι. Δεν τους νοιάζει αν κερδίσω ή αν χάσω. Απλά θέλουν να με δουν να παίζω και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα."

Τέλος, για τη συμμετοχή του στο Delray Beach της Φλόριντα τόνισε: "Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω καλές αναμνήσεις από τη νίκη μου το 2011 και είναι μια ξεχωριστή ανάμνηση η παρουσία μου στα ημιτελικά εδώ τον προηγούμενο χρόνο, οπότε ανυπομονώ για να έχω ένα καλό τουρνουά και φέτος."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ