ΤΕΝΙΣ

Νικήτρια στο διπλό η Γραμματικοπούλου

Νικήτρια στο διπλό η Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου με συμπαίκτρια την Strakhova κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά που έγινε στο El Kantaoui της Τυνησίας.

Καλές παρουσίες είχαν οι Έλληνες αθλητές στα τουρνουά που έγιναν αυτή την εβδομάδα με τρεις συμμετοχές σε τελικούς και την κατάκτηση ενός τίτλου. Πρωταγωνιστές των επιτυχιών ήταν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και ο Βασίλης Ηλιόπουλος.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να πετύχει νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο τουρνουά 10.000 δολαρίων που έγινε στο El Kantaoui της Τυνησίας. Η 18χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στον τελικό του Απλού από την Valeriya Strakhova (Ουκρανία) με 6-2, 6-0.

Οι Γραμματικοπούλου και Strakhova κατέκτησαν τον τίτλο στο Διπλό κερδίζοντας δυο ματς μέσα σε τέσσερις ώρες. Πρώτα τις Ηoncova (Σλοβακία)/Romeo (Γαλλία) στον ημιτελικό με 6-2, 6-7(6), 6-3 και στη συνέχεια τις Murta (Πορτογαλία) / Payet (Γαλλία) στον τελικό με 5-7, 6-3, 10-5.

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο τουρνουά junior της ITF που διεξήχθη στο Wichita Falls του Τέξας, ο Βασίλης Ηλιόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Αμερικανό Oliver Crawford με 6-1, 6-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ