ΤΕΝΙΣ

Νικητής στο διπλό ο Διαμαντής στη Μπεερ Σεμπά

Νικητής στο διπλό ο Διαμαντής στη Μπεερ Σεμπά

Ο Στέφανος Διαμαντής μαζί με τον Ντανιέλ Ροντρίγκες κατέκτησαν το διπλό στο τουρνουά της Μπεερ Σεμπά επικρατώντας με 2-1 σετ επί των Αράι (Ιαπωνία) και Μαριπά (Νότιος Αφρική).

Πέρα από τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη το ελληνικό τένις έχει έναν ακόμα σπουδαίο εκπρόσωπο. Ο λόγος για τον Στέφανο Διαμαντή ο οποίος στο τένις με αμαξίδιο πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στο τουρνουά που διεξήχθη στην Μπέερ Σεμπά του Ισραήλ ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ο μεγάλος νικητής μαζί με το Βραζιλιάνο συμπαίκτη του, Ντανιέλ Ροντρίγκες.

Στα προημιτελικό επικράτησαν εύκολα επί των Ατιάς και Σάαντα από το Ισραήλ με 6-2, 6-3, όπως και στον ημιτελικό απέναντι στους Μπερντιτσέφσκι και Στόκολ με 6-0, 7-6 (2). Έτσι, έπαιξαν με τους Αράι (Ιαπωνία) και Μαριπά (Νότιος Αφρική) κόντρα στους οποίους πήραν τη νίκη με 6-1, 5-7, 10-8 μετά από έναν πολύ δύσκολο και αγχωτικό αγώνα.

Ο Στέφανος Διαμαντής συμμετείχε και στο μόνο όπου έχασε στους "8" από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά, Όγκουστιν Λεντέσμα με 4-6 6-4 3-6 έπειτα από έναν αγώνα που κράτησε περίπου τρεις ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ