ΤΕΝΙΣ

Νίκη επί της καλύτερης Τουρκάλας τενίστρια για την Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα στην πρεμιέρα της στην Κωνσταντινούπολη και νίκησε με 2-0 σετ την κορυφαία παίκτρια της Τουρκίας, Κάγκλα Μπουγιουκακτσάι, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Istanbul Cup.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έκανε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Istanbul Cup. Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια, επιβλήθηκε της Κάγκλα Μπουγιουκακτσάι με 7-5, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

H Σάκκαρη, δεν ξεκίνησε τόσο καλά και έμεινε πίσω με 2-4 και με 3-5 στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Επέστρεψε από το 3-5, 15-40, μείωσε σε 4-5 και αργότερα έκανε και το break, για να ισοφαρίσει σε 5-5. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε στο court και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Τουρκάλα.

Στο δεύτερο σετ ήταν πολύ ανώτερη, προηγήθηκε με 3-0, για να κάνει νέο break στο 8ο game και να το κατακτήσει με 6-2. H Σάκκαρη συνεχίζει την καλή της παράδοση στην Κωνσταντινούπολη. Το 2017 είχε φτάσει έως τη φάση των "16" και το 2016, όταν η Μπουγιουκακτσάι ήταν πρωταθλήτρια, είχε προκριθεί στον πρώτο της προημιτελικό στο WTA Tour.

AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ