ΤΕΝΙΣ

Νέα ενθαρρυντική εμφάνιση για Κλάιστερς

Belgium's Kim Clijsters reacts during an exhibition doubles tennis match against Belgium's Kirsten Flipkens and France's Henri Leconte at the Sportpaleis in Antwerp on Wednesday Dec. 11, 2013. Clijsters played with Belgium's Xavier Malisse. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's Kim Clijsters reacts during an exhibition doubles tennis match against Belgium's Kirsten Flipkens and France's Henri Leconte at the Sportpaleis in Antwerp on Wednesday Dec. 11, 2013. Clijsters played with Belgium's Xavier Malisse. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ηττήθηκε από τη Γιοχάνα Κόντα αλλά άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της χρονιάς, η Κιμ Κλάιστερς.

Όπως και απέναντι στη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στο Ντουμπάι, έτσι και κόντρα στη Γιοχάνα Κόντρα στο Μεξικό, η Κιμ Κλάιστερς δεν μπόρεσε να σημειώσει την πρώτη της νίκη, μετά την επιστροφή της στο WTA Tour.

Η 36χρονη Βελγίδα, ηττήθηκε με 6-3, 7-5από το Νο2 του ταμπλό στο Abierto GNP Seguros στο Μοντερέι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της International διοργάνωσης.

Παρά τον αποκλεισμό, η Κλάιστερς έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και μεγάλη διάθεση να παλέψει μέχρι το τέλος, ωστόσο η Κόντα, Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική και φυσική κατάσταση.

Στο 2ο γύρο του τουρνουά, η Βρετανίδα θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλιάνα, Τατιάνα Μαρία.

Εκτός Μοντερέι έμεινε και μια ακόμη πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, η Βικτόρια Αζαρένα που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στη φετινή σεζόν, μιας και δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά.

Η Λευκορωσίδα, Νο56 στον κόσμο, ηττήθηκε με 6-2, 6-2από τη Σλοβένα, Ταμάρα Ζίντανσεκ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Indian Wells της Καλιφόρνια.

Εύκολη πρεμιέρα είχε το Νο1 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντάνκα Κόβινιτς με 6-3, 6-2και στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Όλγα Γκοβόρτσοβα.

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ