ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: Συνεχίζει τις προπονήσεις στο χώμα

Ναδάλ: Συνεχίζει τις προπονήσεις στο χώμα

Ο Ράφα Ναδάλ αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το US Open και να προετοιμαστεί για το Roland Garros, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Την ίδια ώρα που οι κορυφαίοι συναδέλφοι του αγωνίζονται στα σκληρά και άδεια courts του National Tennis Center της Νέας Υόρκης, ο Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει τις προπονήσεις του στην αγαπημένη του επιφάνεια το χώμα. Ο 34χρονος Ισπανός που αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι στις ΗΠΑ, έχει ρίξει όλο το βάρος στο Γαλλικό Όπεν το οποίο είναι και ο μεγάλος του στόχος, όπως κάθε χρόνο.

Το Roland Garros θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου με κόσμο στις κερκίδες των εγκαταστάσεων στο Παρίσι και ο Ναδάλ θέλει να πανηγυρίσει για 13η φορά το βαρύτιμο τρόπαιο, ισοφαρίζοντας παράλληλα το παγκόσμιο ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ με τα 20 Grand Slam. Ο λογαριασμός της Rafael Nadal Academy στη Μαγιόρκα, όπου προπονείται καθημερινά ο Ράφα, ανεβασε βίντεο με τον αριστεροχειρα Ισπανό να προπονείται στα χωμάτινα courts της ακαδημίας.

Sparing partner του Ναδάλ ήταν ο Πάμπλο Αντουχάρ που αποκλείστηκε νωρίς στο US Open και ξεκίνησε και ο ίδιος προπονήσεις στο χώμα για τα clay courts τουρνουά που ακολουθούν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ