ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Ονειρικό να είμαι στο Παρίσι το 2024!"

Spain's Rafael Nadal makes a forehand return to Greece's Stefanos Tsitsipas during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Aaron Favila)
Ναδάλ, AP Images/AP Photo/Aaron Favila AP IMAGES/AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποσυυθεί από τα courts και μάλιστα θα ήθελε να αγωνίζεται ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, όπως ανέφερε στην Equipe, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο.

Είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, ακόμα παίζει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών. Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ένα κόσμημα για το άθλημα και θέλει να το υπηρετεί για αρκετά χρόνια ακόμη.

Σε συνέντευξή του στην Equipe, σχολίασε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί έως το 2024, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι και ανέφερε πως "ΤΟ να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα είναι κάτι ονειρικό, αλλά είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο από τώρα, γιατί είναι σε αρκετά χρόνια".

Βέβαια, επειδή θέλει να είναι και ρεαλιστής, είπε ότι "η λογική λέει πως δε θα είμαι εκεί, αλλά έχουμε φύγει ήδη από τη λογική. Αν μου λέγατε πριν από πέντεχρόνια ότι το 2019 θα έκανα όλα αυτά που έκανα φέτος, θα σας έλεγα πως είναι απίθανο. Και σίγουρα, αν στα τέλη του 2009 με ρωτούσατε αν θα έπαιζα ακόμα, λίγο πριν έρθει το 2020, θα απαντούσα πως δεν θα έπαιζα".

Το 2024 ο Ναδάλ θα βρίσκεται στα 38 του χρόνια. Σε αυτή την ηλικία είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο3 της ATP και εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα μεγάλα τουρνουά, αποτελώντας διεκδικητής κάθε τίτλου που κυνηγάει.

AP Images/AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ