ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: Μένει σπίτι και γυμνάζεται

Spain's Rafael Nadal celebrates after winning the third set against Australia's Nick Kyrgios during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Spain's Rafael Nadal celebrates after winning the third set against Australia's Nick Kyrgios during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανέβασε μία φωτογραφία που τον δείχνει να γυμνάζεται, συνεχίζοντας να πρωτοστατεί στην καμπάνια των Ισπανών αθλητών εναντίον του κορονοϊού.

Ο Ράφαελ Ναδάλ όχι μόνο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών για την τήρηση της καραντίνας λόγω του κορονοϊού αλλά και πρωτοστατεί στην καμπάνια με τον Πολ Γκασόλ και άλλους Ισπανούς αθλητές για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν το εθνικό σύστημα υγείας της Ισπανίας που περνάει πολύ δύσκολες μέρες.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται στο σπίτι του στο Μονακόρ της Μαγιόρκα και εκμεταλλεύεται την έλλειψη αγωνιστικής δραστηριότητας, για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να είναι έτοιμος για την πολύ απαιτητική επανέναρξη στη χρονιά.

Το tour έχει διακοπεί μέχρι τις 08 Ιουνίου και μένει να δούμε αν όλα κυλήσουν ομαλά από το Καλοκαίρι και μετά.

"Συνεχίζουμε στο σπίτι. Πρέπει να μείνουμε δραστήριοι" το μήνυμα του Ναδάλ.

Δείτε το σχετικό post:

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Lee Jin-man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ