ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: Μας προσκαλεί στη Μαγιόρκα και την ακαδημία του

Spain's Rafael Nadal bites his trophy as confetti falls, after Nadal defeated Taylor Fritz, of the United States, 6-3, 6-2 in the men's final of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal bites his trophy as confetti falls, after Nadal defeated Taylor Fritz, of the United States, 6-3, 6-2 in the men's final of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Ράφαελ Ναδάλ μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο βίντεο από την ακαδημία που διατηρεί στη Μαγιόρκα.

Στην εποχή του κορονοϊού, ο τουρισμός έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα και γι'αυτό ο Ράφαελ Ναδάλ έβαλε τα μεγάλα μέσα για να προσκαλέσει τους ακολούθους του στο νησί του, στη Μαγιόρκα και την Rafael Nadal Tennis Academy στο Μονακόρ. Ο ίδιος είναι ο πρωταγωνιστής του βίντεο που ανάρτησε στα social media, μέσα από το οποίο καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί το υπέροχο Ισπανικό νησί και να συνδυάσει τις διακοπές του με ασφαλή προπόνηση στην ακαδημία του.

"Η Μαγιόρκα είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό νησί. Για μένα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Εδώ, στη γενέτειρά μου, μπορείτε να απολαύσετε την ακαδημία μου, ένα αθλητικό κέντρο όπου τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να βελτιώσουν το τένις τους και να ζήσουν μια σπουδαία εμπειρία. Σας προσκαλώ να έρθετε και να ανακαλύψετε τη μαγεία του νησιού και ταυτόχρονα να αθληθείτε σε ένα ασφαλές μέρος. Έχουμε σπουδαία ομάδα που θα σας φροντίσει και θα σας βοηθήσει να περάσετε υπέροχα.

Ελάτε στη Μαγιόρκα, προπονηθείτε σκληρά και παίξτε με ασφάλεια" είπε ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ