ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ και Τζόκοβιτς στην entry list του Σινσινάτι

CAPTION CORRECTS SPELLING TO SURNAME Rafael Nadal of Spain plays a shot against Novak Djokovic of Serbia during their ATP Cup tennis match in Sydney, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Steve Christo)
CAPTION CORRECTS SPELLING TO SURNAME Rafael Nadal of Spain plays a shot against Novak Djokovic of Serbia during their ATP Cup tennis match in Sydney, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Steve Christo) AP

Πολύ μεγάλη ανατροπή δεδομένων φαίνεται ότι έχουμε όσον αφορά στην πιθανότητα συμμετοχής του Ραφαέλ Ναδάλ και του Νόβακ Τζόκοβιτς στο επερχόμενο US Open

Οι δύο τενίστες βρίσκονται στην entry list του Masters του Σινσινάτι που είναι ο "προάγγελος" του Αμερικανικού Όπεν και θα διεξαχθεί φέτος στη Νέα Υόρκη μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Αμερικανικού Slam.

Η entry list ενός τουρνουά βγαίνει από προηγούμενη επικοινωνία της διοργάνωσης με τους τενίστες και αυτό δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των δύο κορυφαίων τενιστών να είναι τελικά παρόντες στις Η.Π.Α. για την επανέναρξη του τουρ.

Και, αν για τον Νόβακ Τζόκοβιτς αυτό δεν αποτελεί και τρομερή έκπληξη, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Ράφα που έχει δηλώσει συμμετοχή στο Masters της Μαδρίτης που θα λάβει χώρα ακριβώς μετά το πέρας του US Open ενώ τον έχουμε δει πρόσφατα να προπονείται σε χωμάτινη επιφάνεια.

Φυσικά, πάντα υπάρχει η πιθανότητα μιας μεταγενέστερης απόσυρσης, συνεπώς, αναμένουμε τα νεότερα έχοντας πάντως μπει στην τελική ευθεία για το αν θα δούμε δράση στην Αμερική και ποιοι θα βρίσκονται εκεί.

Στην entry list του Σινσινάτι βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που δεδομένα έχει εκφράσει την πρόθεση του να παίξει στην Αμερική φέτος.

Η πρώτη δεκάδα της entry list στο Σινσινάτι:

Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ, Μπερετίνι, Γκοφάν, Μπαουτίστα Αγούτ, Σβάρτζμαν

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ