ΤΕΝΙΣ

Να προσέχεις τι θα ρωτάς τη Σερένα!

Να προσέχεις τι θα ρωτάς τη Σερένα!

Η Σερένα Γουίλιαμς ενοχλήθηκε από σχόλιο δημοσιογράφου για την εμφάνισή της κόντρα στη Σαφάροβα και τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη! (VIDEO)

Μπορεί η Σερένα Γουίλιαμς να επιβλήθηκε επί της Σαφάροβα όμως η εμφάνισή της είχε αρκετά λάθη σχετικά με όσα μας είχε συνηθίσει η Αμερικανίδα. Αυτό φρόντισε να της επισημάνει δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης να μη βλέπει με καλό μάτι την ερώτηση...

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της είπε: "Ήταν μία προβληματική εμφάνιση με πολλά αβίαστα λάθη και με διπλά λάθη στο σερβίς".

Η Σερένα τον διέκοψε λέγοντας του ότι "αυτό που λέτε είναι πολύ αρνητικό. Είστε σοβαρός;" με τον δημοσιογράφο να υπερασπίζεται τον εαυτό του και να λέει ότι έκανε απλά μια παρατήρηση σχετικά με τον αγώνα. Η 35χρονη Αμερικανίδα συνέχισε σε έντονο ύφος και του απάντησε: "Λοιπόν, θα έπρεπε να ήσασταν εκεί έξω. Αυτό δεν ήταν πολύ ευγενικό. Θα έπρεπε να απολογηθείτε. Θέλετε να απολογηθείτε;"

Ο δημοσιογράφος ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη από τη Σερένα και η Αμερικανίδα αναφέρθηκε στον αγώνα της με την Σαφάροβα τονίζοντας: "Ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση. Έπαιξα καλά. Είναι πρώην Top 10 παίκτρια. Την τελευταία φορά που παίξαμε ήταν για τελικό Grand Slam διοργάνωσης. Ξέρετε, δεν είναι εύκολος αγώνας. Είναι πολύ καλή παίκτρια, πρέπει να ρισκάρεις περισσότερο, θα έρθουν προφανώς και λίγα περισσότερα λάθη. Οπότε, ναι, συνολικά νομίζω πως έκανα έναν καλό αγώνα".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ