ΤΕΝΙΣ

Μυστήριο με το ματς Ζβέρεφ-Μαναρινό

Germany's Alexander Zverev waves to the crowd after losing to Austria's Dominic Thiem in their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 31, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Germany's Alexander Zverev waves to the crowd after losing to Austria's Dominic Thiem in their semifinal match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 31, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο προγραμματισμένος αγώνας της Παρασκευής (4/9) ανάμεσα στους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντριάν Μαναρινό άργησε περίπου 2,5 ώρες να ξεκινήσει δίχως να υπάρχει απολύτως καμία επίσημη ενημέρωση από τους διοργανωτές.

Ο προγραμματισμένος αγώνας της Παρασκευής ανάμεσα στους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντριάν Μαναρινό άργησε περίπου 2,5 ώρες να ξεκινήσει δίχως να υπάρχει απολύτως καμία επίσημη ενημέρωση από τους διοργανωτές. Ο αγώνας αυτός ήταν προγραμματισμένος για το στάδιο Louis Armstrong μετά το πέρας του ματς της Αντζελίκ Κέρμερ με την Λι Αν και αναμενόταν να ξεκινήσει περίπου στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Ωστόσο, το θέαμα που είδαμε ήταν ένας Αλεξάντερ Ζβέρεφ χωρίς φανέλα να παίζει με το κινητό του και ο Αντριάν Μαναρινό μαζί με τους υπόλοιπους αρμόδιους για το ματς να είναι άφαντοι.

Αυτό που εικάζεται ότι συνέβη είναι ο 32χρονος Γάλλος, που συσχετίστηκε με τον στενό κύκλο ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με τον Μπενουά Περ και στον οποίο έχουν επιβληθεί πολύ αυστηροί περιορισμοί, θέλησε να μποϊκοτάρει το ματς.

Τελικά, ο αγώνας ξεκίνησε μετά τις 00:00 ώρα Ελλάδας με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Αναμένουμε εξελίξεις και νεότερα για αυτήν την παράξενη κατάσταση για Grand Slam.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ