ΤΕΝΙΣ

Mubadala World Tennis Championships: Παρών και ο Τσιτσιπάς!

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a forehand return to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Τσιτσιπάς, περίεργη, AP Photo/Kin Cheung AP PHOTO/KIN CHEUNG

Μετά από τους Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίιλ Μεντβέντεβ, το Mubadala World Tennis Championships (19-21 Δεκεμβρίου) έκλεισε και τον πρωταθλητή του ATP Finals, Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά τους Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίιλ Μεντβέντεβ, το Mubadala World Tennis Championships (19-21 Δεκεμβρίου) έκλεισε και τον πρωταθλητή του ATP Finals, Στέφανο Τσιτσιπά, στην πρώτη συμμετοχή του στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

O 21χρονος μπήκε στο "μάτι" των διοργανωτών, που τον προσέγγισαν και τον κάλεσαν να παίξει στο Zayed Sports City του Άμπου Ντάμπι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για την επόμενη χρονιά.

"Το να φέρνουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Άμπου Ντάμπι είναι πάντα προτεραιότητά μας και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα ανερχόμενο αστέρι. Μόλις στα 21 έδειξε πως μπορεί να τα βάλει με τους καλύτερους. Είναι συναρπαστικό να τον βλέπεις να παίζει και έχει λαμπρό μέλλον, με τον δυναμισμό και τον χαρακτήρα του να τον κάνουν έναν από τους αγαπημένους του κοινού", δήλωσε ο CEO της Flash Entertainment, Τζον Λίκρις.

"Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για το Mubadala World Tennis Championships και το Άμπου Ντάμπι. Ο καιρός και οι εγκαταστάσεις εκεί είναι ιδανικά για να ξεκινήσω τη σεζόν του 2020 και οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ταμπλό. Θέλεις να αντιμετωπίσεις τους κορυφαίους σε κάθε ευκαιρία και αυτό το πρωτάθλημα δίνει την ευκαιρία να παίξεις μαζί τους", δήλωσε ο πρωταθλητης μας.

AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ