ΤΕΝΙΣ

Μπήκε στο χειρουργείο ο Γκαμπάς!

Μπήκε στο χειρουργείο ο Γκαμπάς!

Ο Γάλλος διαιτητής, Αρνό Γκαμπάς, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε οστό δίπλα στο μάτι του με το μπαλάκι που δέχτηκε από τον Ντένις Σαποβάλοφ. (VIDEO)

Η περιπέτεια του Αρνό Γκαμπάς μετά το μπαλάκι που δέχτηκε στο μάτι από τον Ντένις Σαποβάλοφ φαίνεται ότι θα τον ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό ακόμα. Στις 5 Φεβρουαρίου στον αγώνα του Καναδά με την Αγγλία ο 17χρονος Καναδός νευριασμένος από τον τρόπο που πήρε πόντο ο Κάιλ Έντμουντ θεώρησε σωστό να στείλει το μπαλάκι στην εξέδρα.

Μόνο που για κακή του τύχη αυτό βρήκε τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αρνό Γκαμπάς. Ο Γάλλος official ήταν τυχερός στην ατυχία του αφού το μπαλάκι τον βρήκε στο μάτι, αλλά δεν πειράχθηκαν ούτε ο κερατοειδής ούτε και ο αμφιβληστροειδής.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γλίτωσε το χειρουργείο. Ο Γκαμπάς υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης ενός οστού ακριβώς δίπλα στο μάτι και ευτυχώς για εκείνον όλα πήγαν καλά. "Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς για την εξαιρετική τους προσπάθεια και στήριξη. Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη και τώρα επικεντρώνομαι στην αποκατάσταση. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στο tour. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω τις τελευταίες ημέρες" τόνισε εξερχόμενος από το νοσοκομείο.

Το πότε θα επιστρέψει στη δουλειά του ο Γκαμπάς παραμένει άγνωστο αφού όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ