ΤΕΝΙΣ

Μπέρτενς για Τζόκοβιτς: "Σε ποιον κόσμο ζει;"

Kiki Bertens of Netherlands returns the ball to Veronika Kudermetova of Russia during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St.Petersburg, Russia, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Kiki Bertens of Netherlands returns the ball to Veronika Kudermetova of Russia during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St.Petersburg, Russia, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Το Adria Tour με τους σχεδόν ανύπαρκτους κανόνες social distancing που εφάρμοσε εξόργισε την Κίκι Μπέρτενς, η οποία έβαλε κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς.

H 28χρονη τενίστρια έδωσε συνέντευξη στο Eurosport και μίλησε "έξω από τα δόντια" για τα συναισθήματά της για τη διοργάνωση και δη για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι ένας εκ των πρωτεργατών της.

"Τον είδα να κάνει φωτογραφίες με όλο τον κόσμο και να δίνει τα χέρια του σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό;

Σε ποιο κομμάτι του κόσμου επιτρέπεται αυτή τη στιγμή μια τέτοια συμπεριφορά; Σε ποιον κόσμο ζει ο Τζόκοβιτς;" ανέφερε η Νο7 τενίστρια στον κόσμο που δεν είναι φυσικά η μοναδική που έχει μείνει έκπληκτη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Adria Tour.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ