ΤΕΝΙΣ

Μουράτογλου για UTS: "Δημιουργήσαμε νέο κοινό"

Serena Williams' coach Patrick Mouratoglou watches her first round match against Germany's Tatjana Maria at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Serena Williams' coach Patrick Mouratoglou watches her first round match against Germany's Tatjana Maria at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 15, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο Πατρίκ Μουράτογλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε το Ultimate Tennis Championship και πιστεύει ότι τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός καινούριου ελκυστικού προϊόντος!

Ο ιθύνων νους, ο οργανωτικά υπεύθυνος και εντέλει ο... οικοδεσπότης του Ultimate Tennis Championship, Πατρίκ Μουράτογλου, θεωρεί πως το UTS δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά στο κλασικό τουρ αλλά δημιουργεί ένα καινούριο κοινό στο τένις που μπορεί να συνυπάρξει με τους πιο παραδοσιακούς φαν του αθλήματος!

"Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον να έχουμε δύο διαφορετικά προϊόντα στο τένις. Μερικοί παραδοσιακοί φίλοι του τένις θα δουν το UTS αλλά προσελκύουμε και ένα εντελώς νέο κοινό! Μέσα από πληροφορίες που πήραμε τις τελευταίες εβδομάδες, 50% των ανθρώπων που είδαν το UTS δεν βλέπουν τακτικά τένις. Αυτός ήταν ο στόχος μας! Να μας δουν άνθρωποι που δεν βλέπουν συχνά τένις!.

Έχουμε δυο διαφορετικά προϊόντα με δύο διαφορετικούς στόχους και μπορούν να συνυπάρχουν. Μπορούμε να κάνουμε το UTS τα Σαββατοκύριακα όταν σε μεγάλα τουρνουά παίζονται τα προκριματικά. Μπορούν οι κορυφαίοι τενίστες να κάνουν, έτσι, την προετοιμασία τους μέσω του UTS. Οι επιλογές είναι πολλές!.

Όταν έφτιαχνα το UTS, δεν ήξερα φυσικά τι ανταπόκριση θα έχει! Όμως, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Δεν είναι το τέλειο προϊόν αλλά προσφέρει κάτι διαφορετικό και πάνω σε αυτή τη βάση, θα το βελτιώσουμε και άλλο!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ