Μουράτογλου για UTS: "Δημιουργήσαμε νέο κοινό"

Ο Πατρίκ Μουράτογλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε το Ultimate Tennis Championship και πιστεύει ότι τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός καινούριου ελκυστικού προϊόντος!

Ο ιθύνων νους, ο οργανωτικά υπεύθυνος και εντέλει ο... οικοδεσπότης του Ultimate Tennis Championship, Πατρίκ Μουράτογλου, θεωρεί πως το UTS δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά στο κλασικό τουρ αλλά δημιουργεί ένα καινούριο κοινό στο τένις που μπορεί να συνυπάρξει με τους πιο παραδοσιακούς φαν του αθλήματος!

"Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον να έχουμε δύο διαφορετικά προϊόντα στο τένις. Μερικοί παραδοσιακοί φίλοι του τένις θα δουν το UTS αλλά προσελκύουμε και ένα εντελώς νέο κοινό! Μέσα από πληροφορίες που πήραμε τις τελευταίες εβδομάδες, 50% των ανθρώπων που είδαν το UTS δεν βλέπουν τακτικά τένις. Αυτός ήταν ο στόχος μας! Να μας δουν άνθρωποι που δεν βλέπουν συχνά τένις!.

Έχουμε δυο διαφορετικά προϊόντα με δύο διαφορετικούς στόχους και μπορούν να συνυπάρχουν. Μπορούμε να κάνουμε το UTS τα Σαββατοκύριακα όταν σε μεγάλα τουρνουά παίζονται τα προκριματικά. Μπορούν οι κορυφαίοι τενίστες να κάνουν, έτσι, την προετοιμασία τους μέσω του UTS. Οι επιλογές είναι πολλές!.

Όταν έφτιαχνα το UTS, δεν ήξερα φυσικά τι ανταπόκριση θα έχει! Όμως, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Δεν είναι το τέλειο προϊόν αλλά προσφέρει κάτι διαφορετικό και πάνω σε αυτή τη βάση, θα το βελτιώσουμε και άλλο!".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.