ΤΕΝΙΣ

Μόντε Κάρλο: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) (AP PHOTO/TREVOR COLLENS)

Στο Open του Μόντε Κάρλο, που αρχίζει την Δευτέρα (15/4), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει από τον Β' γύρο και αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ του Ζερεμί Σαρντί και του Μιχαΐλ Κουκούσκιν.

Έγινε η κλήρωση για το Open του Μόντε Κάρλο, που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα (15/4) και θα είναι το πρώτο χωμάτινο masters τουρνουά της σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη, θα ξεκινήσει από τον Β' γύρο και αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ του 32χρονου Γάλλου, Ζερεμί Σαρντί (Νο42) και του 31χρονου, Μιχαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν (Νο44).

Αν προκριθεί ο Έλληνας πρωταθλητής, τότε πιθανός αντίπαλος στην επόμενη φάση είναι ο Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο14) και αμέσως μετά στα προημιτελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ