ΤΕΝΙΣ

Μία νίκη μακριά από το Γουΐμπλεντον ο Τσιτσιπάς

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Μετά από ένα κλειστό παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6 (5), 7-6 (5) επί του Γιάνικ Χάνφμαν και θέλει μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του Γουΐμπλεντον.

Πέρσι, κατέκτησε το διπλό στο Γουΐμπλεντον στην κατηγορία των τζούνιορ. Φέτος έχει ραντεβού με το κυρίως ταμπλό του τουρνουά αγωνιζόμενος ως άνδρας πια και δεν θέλει να το χάσει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από ένα κλειστό παιχνίδι επιβλήθηκε με 7-6 (5), 7-6 (5) επί του Γιανίκ Χάνφμαν και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του τουρνουά. Έτσι, βρίσκεται μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό του τουρνουά και θα τη διεκδικήσει απέναντι στον Βέλγο Λόρις Ντε Λοόρε την Πέμπτη (29/6).

Στα του αγώνα ο Τσιτσιπάς και Χανφμαν κράτησαν το σερβίς τους σε όλη τη διάρκεια του σετ με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να ξεφύγει με 6-3 και στη συνέχεια να πάρει το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Χάνφμαν ήταν εκείνος που έκανε break και προηγήθηκε με 4-1! O Τσιτσιπάς όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, δεν παράτησε το σετ και κατάφερε να μείνει «ζωντανός» κάνοντας το 5-5! Στη συνέχεια ο Χάνφμαν έδειξε επηρεασμένος από αυτή την εξέλιξη και έτσι ο Τσιτσιπάς πήρε και αυτό το σετ στο τάι μπρέικ.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ