ΤΕΝΙΣ

Mητέρα Τζόκοβιτς: "Ο κόσμος υποστηρίζει τους Φέντερερ και Ναδάλ"

Serbia's Novak Djokovic's father Srdan and mother Dijana celebrate after he defeated Spain's Rafael Nadal in the men's singles final at the All England Lawn Tennis Championships at Wimbledon, Sunday, July 3, 2011. (AP Photo/Anja Niedringhaus)
Serbia's Novak Djokovic's father Srdan and mother Dijana celebrate after he defeated Spain's Rafael Nadal in the men's singles final at the All England Lawn Tennis Championships at Wimbledon, Sunday, July 3, 2011. (AP Photo/Anja Niedringhaus) ASSOCIATED PRESS

Η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς, μητέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς, τόνισε σε δηλώσεις της ότι την ενοχλεί το γεγονός ότι ο κόσμος αγαπάει περισσότερο τους Φέντερερ και Ναδάλ απ' ότι τον γιο της.

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς. Η μητέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε το παραπονό της σχετικά με την αγάπη που δέχεται ο γιος της από τον κόσμο σε σχέση με τους Φέντερερ και Ναδάλ.

Η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς τόνισε πως ο κόσμος ναι μεν σέβεται τα κατορθώματα του "Νόλε", όμως δεν τον αγαπά το ίδιο με τα υπόλοιπα μέλη της Big 3.

Έτσι, σε ερώτηση που έγινε σχετικά με το εάν αισθάνεται ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει διαφορετικά τον γιο της από ότι τους Φέντερερ και Ναδάλ είπε: "Ναι, το νιώθω. To νιώθω στην Αυστραλία, στη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο. Στο Παρίσι τα πράγματα είναι καλύτερα. Τους έκλεψε την καρδιά όταν άρχισε να μιλάει Γαλλικά. Ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι τόσο ωραίο και ευγενικό να δουλεύεις τόσο σκληρά. Αλλά οι άνθρωποι δεν το εκτιμούν γιατί παίζει στην εποχή του Φέντερερ και του Ναδάλ.

Όταν ο Νόλε ήταν στο Νο.3 και οι άλλοι 2 στο Νο.1 και Νο.2 , τα πράγματα ήταν οκ, όταν αυτό άλλαξε και ανέβηκε στο Νο.1 ο κόσμος δεν το αποδέχθηκε. Δεν ξέρω, με ενοχλεί πολύ αυτό. Σέβονται την επιτυχία του και αυτό που κάνει, αλλά αν βάλεις τον Νόβακ να παίξει με τον Φέντερερ, ο κόσμος θα υποστηρίξει και πάλι Φέντερερ. Αλλά αυτό του δίνει περισσότερη δύναμη για να νικήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ