ΤΕΝΙΣ

Μεντβέντεφ: "Τώρα ελπίζουμε για το καλύτερο"

Russia's Daniil Medvedev waves as he leaves the court following his fourth round loss to Switzerland's Stan Wawrinka at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Russia's Daniil Medvedev waves as he leaves the court following his fourth round loss to Switzerland's Stan Wawrinka at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Στο Μονακό θα περάσει αυτές τις δύσκολες εβδομάδες ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Τι είπε για τις οδηγίες της ATP προς τους τενίστες για τον κορονοϊό.

Οι τενίστες ψάχνουν τον πιο ασφαλή προορισμό για να ξεπεράσουν, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, τις επιπτώσεις του κορονοϊού και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει επιλέξει το Μονακό που αποτελεί και τον επίσημο τόπο διαμονής του.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, με δηλώσεις του στο Ρώσικο site GoTennis.Ru, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει όλος ο κόσμος και τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει υγιής, αυτός και η οικογένειά του.

"Επιστρέφω στο Μονακό. Απ'όσο γνωρίζω, υπάρχει μόνο ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα εκεί και φαίνεται ότι είναι πιο ασφαλές μέρος. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτή η διακοπή και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Η προτεραιότητα είναι να παραμείνω υγιής" τόνισε ο Ρώσος.

Όσο για τις οδηγίες που δόθηκαν στους τενίστες από την ATP, ο Μεντβέντεφ είπε: "Οι γνωστές οδηγίες που δίνουν όλοι. Να αποφύγουμε τις χειραψίες και να πλένουμε καλά και συχνά τα χέρια μας. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιής, εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα ώστε λιγότεροι άνθρωποι να κολλήσουν τον ιό. Ας ελπίσουμε η κατάσταση να βελτιωθεί γρήγορα γιατί όλα αυτά τα μέτρα έχουν παρθεί γι'αυτό το λόγο"

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ