ΤΕΝΙΣ

Μεντβέντεφ: Δηλώνει έτοιμος για τη Νέα Υόρκη

Russia's Daniil Medvedev makes a forehand return to Switzerland's Stan Wawrinka during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Russia's Daniil Medvedev makes a forehand return to Switzerland's Stan Wawrinka during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και δήλωσε έτοιμος για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, για τη συμμετοχή του τόσο στο Western & Southern Open όσο και στο US Open.

Πέρυσι έζησε ένα θεότρελο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, παίζοντας το καλύτερο τένις της ζωής του. Τελικό στο Masters του Καναδά (ήττα από Ναδάλ), τίτλο στο Σινσινάτι κερδίζοντας τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά και τελικό στο Αμερικανικό Όπεν όπου ηττήθηκε πάλι από τον Ναδάλ, μετά από ένα φοβερό ματς τίτλου.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, καθιερώθηκε στην κορυφαία 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον καταλαμβάνει την 5η θέση στην ATP Rankings.

Με post στα social media, ο 24χρονος Ρώσος προανήγγειλε τη συμμετοχή του τόσο στο Western & Southern Open (23/08) όσο και στο Αμερικανικό Όπεν (31/08), δηλώντας έτοιμος και αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Σινσινάτι αλλά και να προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam, εκμεταλλευόμενος τις αρκετές απουσίες από το US Open.

"Έτοιμος για το ταξίδι στις ΗΠΑ" έγραψε ο Μεντβέντεφ που προπονήθηκε όλο αυτό το διάστημα στο Μόντε Κάρλο.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ